ILMAINEN TOIMITUS YLI 70 EURON TILAUKSIIN!

Vietti & Vaisto sai alkunsa Pälkäneellä marraskuussa 2014. Aloitimme pienestä, pikkuhiljaa valikoimaa kasvattaen. Verkkokaupan avasimme vuonna 2016. Alusta saakka rakkaus koiraurheiluun oli kaiken pohjana toimiva moottori. Oma innostus koirien voimailulajeihin kasvatti pikkuhiljaa ennenkaikkea voimailuun suuntautuvaa tuotevalikoimaa. Innostus kasvoi ja kun haluttuja tuotteita ei löytynyt markkinoilta valmiina, lähdimme niitä pienimuotoisesti valmistamaan. Painoliiveistä tuli ensimmäinen ViVa DogSports -tuote, malliston lippulaiva. Ensimmäinen painoliivin prototyyppi valmistettiin tammikuussa 2016 ja se on edelleen itselläni kovassa käytössä :).

Tammikuussa 2017 neliöt alkoivat loppua kesken ja isommat markkinatkin kiinnostivat. Vietti & Vaisto muutti Valkeakoskelle isompiin liiketiloihin ja keskeisemmälle paikalle.

Tänään Vietti & Vaisto on yhden naisen yritys, joka keskittyy erityisesti koirien harrastus- ja voimailuvälineisiin. Yhden naisen takana on kuitenkin iso ja suurella sydämellä toimiva tiimi muiden alojen ammattilaisia. 

Olemme aina halunneet palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja siksi erityisesti verkkokaupan avaaminen arvelutti. Tavallisista verkkokaupoista poiketen haluammekin tarjota vahvasti mahdollisuutta henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja olemme aina valmiita vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse!

Sivuiltamme löydät muitakin erikoistuotteita, joita ei vielä verkkokaupasta löydy! Toivotamme sinut myös tervetulleeksi paikan pääle tutustumaan liikkeeseemme! :)

Yhteystiedot:

Lemmikkitarvike Vietti & Vaisto
Keskusaukio 3 LH 3
37600 VALKEAKOSKI

puh. 045-601 6221

lemmikkipalvelu.vietti@gmail.com