Ostoskori

No pain, just gain!

Yrityksen esittely

Vietti & Vaisto sai alkunsa Pälkäneellä marraskuussa 2014. Aloitimme pienestä, pikkuhiljaa valikoimaa kasvattaen. Verkkokaupan avasimme vuonna 2016. Alusta saakka rakkaus koiraurheiluun oli kaiken pohjana toimiva moottori. Oma innostus koirien voimailulajeihin kasvatti pikkuhiljaa ennenkaikkea voimailuun suuntautuvaa tuotevalikoimaa. Innostus kasvoi ja kun haluttuja tuotteita ei löytynyt markkinoilta valmiina, lähdimme niitä pienimuotoisesti valmistamaan. Painoliiveistä tuli ensimmäinen ViVa DogSports -tuote, malliston lippulaiva. Ensimmäinen painoliivin prototyyppi valmistettiin tammikuussa 2016 ja siitä alkoi tuotteen vuosia kestänyt hiominen.

Tammikuussa 2017 neliöt alkoivat loppua kesken ja isommat markkinatkin kiinnostivat. Vietti & Vaisto muutti Valkeakoskelle isompiin liiketiloihin ja keskeisemmälle paikalle. Liikeideatkin laajenivat ja 2021 syksyllä avattiin ViVa Dogsports -koirahalli. Kasvuhalut eivät tokikaan tähän loppuneet, vaan 2023 keväällä toteutettiin muutaman vuoden hautunut haave Eläinkeskuksesta, jonka katon alle saatiin useampia lemmikkialan toimijoita.

Tänään Vietti & Vaisto on yhden naisen yritys, joka keskittyy erityisesti koirien harrastus- ja voimailuvälineisiin. Yhden naisen takana on kuitenkin iso ja suurella sydämellä toimiva tiimi eri alojen ammattilaisia. 

Olemme aina halunneet palvella jokaista asiakasta yksilöllisesti ja siksi erityisesti verkkokaupan avaaminen arvelutti. Tavallisista verkkokaupoista poiketen haluammekin tarjota vahvasti mahdollisuutta henkilökohtaiseen asiakaspalveluun ja olemme aina valmiita vastaamaan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin sähköpostitse tai puhelimitse!

Kivijalkaliikkeestämme löydät muitakin erikoistuotteita sekä laajan valikoiman perustuotteita, joita ei verkkokaupasta löydy! Toivotamme sinut siis myös tervetulleeksi paikan päälle tutustumaan liikkeeseemme! :)

Yhteystiedot:

Lemmikkitarvike Vietti & Vaisto
Huhtakatu 16
37600 VALKEAKOSKI

puh. 045-601 6221

lemmikkipalvelu.vietti@gmail.com