Ostoskori

No pain, just gain!

LISÄRAVINTEET & VITAMIINIT


Trikem Ab on Ruotsin johtava lisäravinnevalmistaja, joka valmistaa tuotteita sekä koirille, hevosille että ihmisille. Trikemin valikoimasta löydät kaiken, mitä aktiivinen koira tarvitsee pysyäkseen huippukunnossa huippusuorituksia varten! Valikoimasta löytyy myös parhaan tuotteet ikääntyvän koiran tueksi sekä yleiseen koiran hyvinvointiin.

Ota yhteyttä, jos valikoimastamme puuttuu jokin toivomasi Trikem -tuote!Vitabalans Oy kehittää, valmistaa ja markkinoi lisäravinteita ja hoitotuotteita lemmikeille ja hevosille. Tuotteet valmistetaan Hämeenlinnassa, jossa tuotteiden laadun takaavat oma tuotekehitys, elintarvikelaatuiset raaka-aineet, laadunvalvonta ja laadunvarmistus.Vitabalansin eläintuotteet on kehitetty suomalaisen lääketehtaan ammattitaidolla. Ne ovat turvallisia ja korkealaatuisia erikoistuotteita lemmikkieläinten sekä kilpa- ja harrastehevosten hyvinvointiin.


Vitabalans seuraa tiiviisti eläinten ravitsemuksen tutkimusta ja tekee yhteistyötä alan asiantuntijoiden kanssa. Tutustumalla laajaan valikoimaan löydät oikeat tuotteet juuri sinun lemmikkisi tarpeisiin.

Käyttäessäsi Vitabalansin eläintuotteita tuet suomalaista eläinalan osaamista ja ammattitaitoa.28 / 28 tuotetta
Lajittele