Ostoskori

No pain, just gain!

NANSEN STICK valjas

74,95 €
sis. 24 % ALV
Toimitus 1-5 arkipäivää

Vetovaljas, joka aiheuttaa vain vähän painetta koiran lantiolle ja selälle, on kehitetty valjakkoajoon ja kevyeen taakanvetoon.

Nansen stick harness vetovaljas on tarkoitettu koirille, joilla on jatkuva vetokuorma, kuten reki tai joku muu massa, joissa on matala vetopiste. Tämä valjas on kehitetty nelinkertaisen Iditarod-voittajan, Dallas Seaveyn kanssa. Hän halusi ratkaista ongelman, jonka monet valjakkoajajat kohtaavat valjakon takimmaisten koirien kanssa. Nämä koirat ovat alttiina selkä- ja lonkkajännityksille. Tuloksena on Nansen stick vetovaljas, joka aiheuttaa vähemmän painetta koiran takaosaan kuin tavallinen Nansen Nome vetovaljas.

Kun reki tai pulkka liukuu maastossa, Nansen stick vetovaljas liikkuu ylös ja alas koiran takana. Tämä helpottaa lantion ja selän kuormitusta, jolloin koiran vetovoimaa käytetään paremmin ja sillä on mukavampi vetoasento. Joustava takaosa pitää tikun oikealla korkeudella. Niskassa oleva heijastava läppä auttaa ajajaa tarkkailemaan koiran etenemistä pimeällä. Nansen stick vetovaljas on saatavana myös puolikkaana kokona, jossa valjaan selän pituus on sama, mutta kaulan ympärys on suurempi. Puolikkaassa koossa on punainen naru valjaan takaosassa, täysikokoisessa sininen naru. Valjaan takaosan pituus vaihtelee koosta toiseen. Valjaiden kokonaispituus on sama, koosta riippumatta.

Non-stop dogwearin kaikkien valjaiden suunnittelussa lähdetään aina liikkeelle koiran hyvinvoinnista. Ergonominen suunnittelu vaatii huomiota yksityiskohtiin. Valjaiden sisäpuoli valmistetaan aina siten, että kaikki materiaalit menevät päällekkäin ilman kovia reunoja. Jokaisen sauman sileä puoli on koiran vartaloa vasten, jolloin varmistetaan, ettei valjas hankaa koiraa. Kaikista valjaista löytyy integroituna 3M heijastimet koiran turvallisuuden takaamiseksi. Ergonominen muotoilu, joka tarjoaa koiralle täydellisen vapauden liikkua jättäen hengitystiet vapaiksi, on tavaramerkkimme. Valjaassa on Hypalon vahvisteet kohdissa, joihin kohdistuu suurin rasitus.

Kokotaulukko


Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi