ILMAINEN TOIMITUS YLI 70 EURON TILAUKSIIN!

LØYPE BELT - vetovyö

LØYPE BELT - vetovyö
LØYPE BELT - vetovyö LØYPE BELT - vetovyö

Løype Belt on kehitetty eriyisesti koirahiihtoa ajatellen, se auttaa säilyttämään oikeanlaisen hiihtotekniikan.

99,90 €
Sisältää alv. 24 %
Saatavuus Varastossa
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Maailman parhaiden koirahiihtäjien tarpeet loivat perustan Løype belt-vetovyön kehittämiselle. Vyön muotoilu keskittää vetovoiman lonkkien ympärille ja tarjoaa samalla lantiolle vapaan liikkeen luisteluun. Tämä malli ei rasita alaselkää.

Vetonaru kiinnitetään lähelle vartaloa, joka helpottaa tasapainon ylläpitämistä hiihtäessä. Vyö istuu hyvin sen monipuolisten säätöjen ansiosta ja siinä on Quick release snap hook- paniikkilukko, jotta voit irroittaa koiran tarvittaessa nopeasti.

Løype belt –vetovyön ydinmateriaali on tukevaa HexiVent materiaalia; joka on kolminkertainen verkkokangas, jolla on poikkeukselliset ilmanvaihto ominaisuudet ja joka kuivuu nopeasti. Vyö on erittäin kevyt, tehty koiraurheiljoita varten ja erittäin mukava käyttää. Vahvat alumiinisoljet ja Hypalon-vahvistus rasituspisteissä takaavat pitkäikäisyyden kaikissa talviolosuhteissa. Takana oleviin käytännöllisiin silmukoihin voit kiinnittää jotain kevyttä (alle 0,5 kg) kuten talutushihnan tai koiran herkkupussin. Takaosassa on myös säilytystasku, jossa on tilaa älypuhelimelle, avaimille tai lisä energialle. Vyössä on heijastavat yksityiskohdat lisäämässä näkyvyyttä pimeällä.

Koko

Lantion ympärysmitta  S 68-100cm / M 81-120cm


Arvostelut 0 arvostelua