ILMAINEN TOIMITUS YLI 70 EURON TILAUKSIIN!

Radital Competition Gel 1000ml

Radital Competition Gel 1000ml
Radital Competition Gel 1000ml

Kaksitehoinen linimentti

24,20 €
Sisältää alv. 24.00 %
Toimitusaika 1 - 5 työpäivää

Trikem Radital Competition Gel Pro Selection 1000ml on tehokas kaksitehoinen linimentti. Linimenttigeeli toimii ensin viilentävästi, jonka jälkeen tarjoaa rentouttavaa ja miellyttävää pitkäkestoista lämmittävän vaikutuksen. Lämpö on erinomaista lihaksille, nivelille ja jänteille. Radital Competition Gel PS on kehitetty suositun Radital linimentin pohjalta , mutta Radital Competition Gel Prossa mentoli on korvattu muilla ainesosilla, joilla on vastaavia ominaisuuksia.


KÄYTTÖ:

Levitä lihaksille ja jänteille ennen kilpailuja taataksesi tehokkaan valmistautumisen kilpailuihin. Hiero linimenttiä lihaksille tehokkaan lämmittävän vaikutuksen aikaansaamiseksi kilpailujen jälkeen. Työstä linimenttiä ihoon, kunnes se on kokonaan imeytynyt.


SISÄLTÖ:

Karbomeeeri, Alcohol denat., Menthyl Diisopropyt, Propionamide, Kamfeeri, Eukalyptus, Cinnamon Leaf Oil Eugenia, Caryophyllus Leaf Oil, Cl75470, Vesi


SÄILYVYYS

24 kuukautta. Katso parasta ennen päiväys.

Säilytettävä huoneenlämmössä Ulkoiseen käyttöön. Pese kädet huolellisesti käytön jälkeen. Jos saat tuotetta silmiisi, huuhtele vedellä.

Säilytettävä lasten ulottumattomissa

Paino:
1000 g
Arvostelut 0 arvostelua