Ostoskori

No pain, just gain!

Trikemin ihmistuotteiden käytöstä!

Trikemin ihmistuotteiden käytöstä!

Olen ollut niin innostunut Trikemin tuotteiden toimivuudesta ja hyödyistä koirille, että innostuin tilaamaan myös ihmisten tuotteita omaan kotihyllyyn. Lähdin testaamaan ensimmäisenä Hyaluronia, koska 4,5 vuotta aiemmin saatuun polvivammaan (reikä patellarustossa) ei ollut vuosien mittaan löytynyt täysin toimivaa apua. Olin kokeillut vamman hoitoon hainrustoa, glukosamiinia, kondroidiittisulfaattia ja MSM'ä. Perinteisistä voiteluaineista oli selkeä hyöty, joka poisti polvesta leposäryn, mutta syväkyykyt ja polvi-istunta oli itselleni täysin mahdottomia toteuttaa. Skeptisin mielin lähdin kokeilemaan hyaluronia, jonka mainiot vaikutukset olin siis jo koirillani huomannut.

Hyalyuron on erittäin hyvän makuinen ja helppo annostella. Alkuun aloitin ohjeen mukaan 2 x 10ml 10 ensimmäistä vuorokautta. Sen jälkeen jatketaan annoksella 10ml/vrk. Huomasin, että hyaluron kannattaa ottaa aina aterian päälle, tyhjään vatsaan se aiheutti itselleni varsin huonon olon, jopa oksettavan. Kun olin käyttänyt ainetta n. puolentoista viikon ajan, en voinut uskoa tuloksia. Pääsin vaivatta ja kivutta sekä syväkyykyt, että myös polvi-istuntaan, joka oli aiemmin tehnyt niin kipeää, etten voinut kuvitellakaan sen enää onnistuvan ikinä!! Hyaluron jäi siis ehdottomasti omaan käyttööni loppuelämäni ajaksi, nyt olen siis syönyt sitä jo reilun puolivuotta. Ja kivut ovat poissa!

Kokeilusta innostuneena tilasin seuraavaksi Multi Human monivitamiinin. Tuote on myös erittäin hyvänmakuinen ja kannattaa myös ottaa aterian jälkeen samoin kuin hyaluron. Multia voi antaa myös lapsille 3-vuotiaasta ylöspäin ja omat poikani (4, 6 ja 8-vuotiaat) tykästyivät nesteen makuun, joten se on otettu koko perheen käyttöön. On muuten varsin edullinen valinta näin ison perheen tarpeisiin! :)

Pari kuukautta sitten lisäsin kokeiluun MSM ja Iron -pullot. Itselläni ongelmana on rautalisän kanssa ollut ennenkaikkea vatsan kestäminen. Totesimme heti kotona, että myös nämä nesteet ovat yllättävän hyvän makuisia, myös MSM, joka yleensä on järkyttävän kitkerää. Vatsaongelmia ei ilmennyt ollenkaan ja raudan myötä huomasin myös selkeästi jaksavani paremmin arjessa.

Kokeilujen kautta on nämä tuotteet tilattu myös liikkeen hyllylle ja voin niitä erittäin lämpimästi suositella jokaiselle! :)

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi