Ostoskori

No pain, just gain!

Trikem osa 2

Trikem osa 2

Päivitystä Trikem -kokeiluihin!Oma "kokeilu-koirani" Baro on nyt syönyt MaxMuscle -valmistetta kolmisen viikkoa. Ulkonäöllisesti lihasmassaa on tullut selkeästi lisää, tästä olen hakenut vahvistuksen myös objektiivisilta silmiltä (oma silmä kun tottuu niin omaan koiraan jota päivittäin katselee). Suurin ero on silti tapahtunut koiran suorituskyvyssä!


Baro on ollut aina aktiivinen duunari, mutta nyt liikkumisen ilon ja halun näkee vielä suuren rasituksenkin jälkeen! Viime viikolla koira kiritti pitkän pätkän 55km tuntivauhtiin vielä n. kuuden kilometrin reippaan juoksun päätteeksi. Eilen olimme juoksulenkillä painoliivit päällä (lisäpainoa 5,2kg, koira 42kg), kokonaisuudessaan lenkki oli 8,5km ja ihan loppuun saakka koira hakeutui mielellään laukalle ja kirittämään! Aiemmin Koiran omatoimista kirityshalua on ilmennyt lähinnä siinä vaiheessa kun suurimpia virtoja ei ole vielä liikkumisella purettu pois. Koiran liikeradat ovat silminnähden laajat ja rennot (johtuuko enemmän aloittamastani Hyaluronista vai MaxMusclesta - en osaa varmuudella sanoa), etenkin kovassa vauhdissa venyttää kroppansa selkeästi pidemmäksi kuin aiemmin. Itse olen suorastaan äimistynyt kuinka valtava muutos koirassa näkyy!!


Koko koiralaumani (1 saksanpaimenkoira & 5 presa canariota) ovat nyt syöneet myös Hyaluron 365 viikon verran. Suurin muutos tässä vaiheessa näkyy ruokahalussa!! Jokainen koira jää välittömästi kupilleen syömään, nekin, jotka aiemmin ovat syöneet hiljalleen ajan kanssa. Syöminen ei riipu siitä olenko jo kaatanut joukkoon Hyaluron -öljyn vai en, joten uskallan vetää johtopäätöksen, että ruokahalun herättää ennemmin sisäinen muutos, kuin lisäravinteen houkutteva maku. Itse aloitin viikko sitten Trikem Hyaluron Human -nesteen käytön, toivottavasti ruokahaluni ei lisäänny samaan tapaan... ;)

Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi