Ostoskori

No pain, just gain!

Trikemin koeajoa

Trikemin koeajoa

Käyttökokemuksia!

Noin kuukausi sitten saimme valikoimiin ruotsalaisen Trikemin lisäravinnesarjan. Laitoin siitä heti kokeiluun ystäville ja omille koirilleni tuotteita. Kokeiluun lähti ensimmäisenä Hyaluron 365 ja MaxMuscle. 


Hyaluronia koeajettiin kahdelle isolle aktiiviselle koiralle, toinen 9kk presa canario, toinen 4-vuotias saksanpaimenkoira. Molemmat koirat ovat aktiivisia harrastuskoiria jotka liikkuvat paljon ja joutuvat myös hetkellisiin kovempaa fysiikkaa vaativiin suorituksiin. Vanhempi koirista on terveeksi tutkittu, nuorempi ei vielä ikänsä takia ole tutkimuksissa ollut. Askeleeseen tuli pituutta ja joustoa. Etenkin vanhempi koirista liikkui selkeästi enemmän ja halukkaasti Hyaluronin käytön seurauksena. Myös ruokahalu parani, johtuneeko nesteen hyvästä mausta vai vaikuttaako sisäisesti(?). Turkin kunto parani ja karvanlähtö väheni.


MaxMuscle purkkia avatessa "tuoksu" omaan nenään oli valtavan voimakas ja suoraan sanottuna paha! Mietin kuinka mahtaa ruoka kelvata jauheen lisäämisen jälkeen testikoiralleni (5-vuotias presa canario), joka muutenkin on valikoiva ja nirso. Yllätys oli aika suuri kun kuppi tyhjeni samantien! Ilmeisesti järkyttävä haju olikin siis koiran mielestä herkullinen. MaxMuscle on valmistettu terveelliseen probioottiseen hiivaan, joka stabiloi suoliston tasapainoa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä. Tämän huomasin toimivan ulosteiden kiinteytymisen kautta. Omaan silmään jo viikon(!) käytön jälkeen lihaksisto näytti erottuvan selkeämmin, joten usko tuotteen toimivuuteen on hyvä! Seuraavan viikon aikana koko koiraan kertyi täytettä joka puolelle enemmän kuin koskaan aiemmin, lieneekö syynä MaxMuscle vai sen herkullinen maku, joka motivoi koiraa tyhjentämään kipponsa joka päivä. Täytyy pyytää myös muutamaa ystävää nyt katsomaan koiraa objektiivisella silmällä, ettei oma silmä hämää, kun näen koiraa päivittäin! 


Jatkamme testaamista ja päivittelen kokemuksia käytön edetessä. Lisäilemme myös uusia tuotteita kokeilulistalle! :)Jaa käyttämällä suosikkipalveluasi